Ką dovanoti vyrui Valentino dienos proga

Valentino diena

Jeigu jis turėtų kažkokių išskirtinių interesų, būtų žymiai paprasčiau. Mėgstančiam tapyti įteiktume teptukų rinkinį, mėgstančiam žvejoti – žvejybos reikmenis. Bet kartais, net ilgai gyvenant poroje, sunku tiksliai išskirti kokį nors vieną didžiausią savo partnerio pomėgį. Na, daug kas jam patinka: leisti laiką gamtoje, susitikti su draugais, žiūrėti filmus… Ir visgi, jei jūs žinote, kokios yra jo gyvenimo vertybės, tai ir būtų užuomina, kokios dovanos jam suteiktų daugiausiai džiaugsmo. Štai keli dovanų pasiūlymai atsižvelgiant į mylimo žmogaus prioritetus. Tas pats žmogus gali vertinti daugelį dalykų, bet kažkam jis vis dėlto teiks pirmenybę. Tai ir dovanas reikėtų rinkti iš tų sričių. Kad jums būtų lengviau nuspręsti, pabandykite jo prioritetus įvertinti balais, pavyzdžiui, nuo 1 iki 5.

Taigi jis daugiausiai dėmesio teikia:

Savo išvaizdai. Visada tiks įvairūs aksesuarai, jo asmeninį stilių pabrėžiantys daiktai, nes tokiam žmogui jo įvaizdis yra labai svarbus. Dovanokite įvairią galanteriją: laikrodžius, diržus, pinigines, telefono dėklus. Jam taip pat tiks kosmetikos ir parfumerijos prekės, kūno priežiūros reikmenys.

Saviugdai. Geriausia dovana – šios srities knygos. Be to, jei jūsų mylimas žmogus mėgsta lankytis įvairiuose tobulinimosi seminaruose ir galbūt jau yra kokį nors nusižiūrėjęs, padovanokite jam šį malonumą. Nieko tokio, jei užsiėmimai vyks ir ne Valentino dieną.

Sveikai gyvensenai. Dovanų pasirinkimas čia tikrai platus: nuo vitaminų ar papildų, skirtų gerai savijautai palaikyti, iki įvairių sporto ir aktyvaus laisvalaikio prekių. Jei jis mėgsta sportuoti, tikrai apsidžiaugs stilingu džemperiu, nauju kamuoliu ar svarmenimis.

Santykiams su draugais ir aplinkiniais. Paprastai tai draugiškas, komunikabilus žmogus, turintis daug draugų, mėgstantis leisti laiką įvairiose kompanijose. Jam turėtų patikti naujas stalo žaidimas, smiginis, badmintono raketės, tai yra priemonės bet kokiam kolektyviniam žaidimui.

Naujoms technologijoms. Padovanokite jam kokį nors išmanųjį įrenginį: droną, laikrodį, apyrankę, akinius, grotuvą, ausines. Žinoma, prieš perkant reikėtų išsiaiškinti, ar tokio technikos stebuklo jis dar neturi  ir ar vyriškos apyrankės apskritai patinka. Be abejo, reikia įvertinti ir savo finansines galimybes.

Buvimui su šeima. Jį taip pat sudomintų visokie stalo ar lauko žaidimai bei kitos kolektyvinio laisvalaikio priemonės. Dar bilietai į renginius, sezoninės pramogos (slidinėjimas, baidarės), ekskursijos. Neapsiriksite, išrinkusi tokią dovaną – ji patiks netik jūsų vyrui, bet ir visai jūsų šeimai.

Turbūt įvertinote balais, kiek jūsų mylimam žmogui yra aktuali kiekviena sritis. Galima rinktis dovaną iš tos grupės, kuri surinko daugiausiai balų. Tada nereikės nerimauti, ar neprašausite pro šalį. Bet galima padovanoti ir kažką visiškai netikėto. Net ir rimčiausią vyriškį suintriguotų viliojanti staigmena, ypač jei ji dar ir šventiškai įpakuota. Juk Valentino dieną svarbiausia – romantika, žaisminga nuotaika ir dėmesys mylimam žmogui!

Exit mobile version