Artimiausių renginių gidas

Savaitgalio renginiaiNežinote ką nuveikti šįvakar – apsilankykite mieste vykstančiuose renginiuose.

Šiandien 17.30 val. Šilutės bibliotekoje įvyks paskaita „Eteriniai aliejai ir jų poveikis“. Renginio metu bus pristatomi ir degustuojami kasdieninio naudojimo eteriniai aliejai. Dalyvauja Darius Rutkys – transcendentinės meditacijos mokytojas ir Vilma Andriulienė – kompanijos „Young Living“ nepriklausoma konsultantė.

Šįvakar 18 val. Kultūros ir pramogų centre įvyks spektaklis – komedija „Smegenų istorija“. Kodėl moterys nori tuoktis, o vyrams gerai ir taip? Kodėl vyrai vienu metu gali daryti tik vieną darbą, o moterys tiesiog džiūsta akyse, be trijų skirtingų veiklų iškart? Kodėl vyrams svarbu tik veiksmas ir pasekmė, o moterims dar ir visos aplinkybės: kaip, kodėl, kodėl ne, kodėl todėl…

Visiems šiems klausimams atsakymai yra. Itin populiaraus JAV santuokos konsultanto Marko Gungoro per daugybę praktikos metų surinkta medžiaga paremta ir režisieriaus Sakalo Uždavinio teatro scenai pritaikyta interaktyvi komedija „2 smegenų istorija“ – nepaprastai šmaikšti iliustracija tų skirtumų, kurie neabejotinai kiekvieną dieną ramybės neduoda daugybei porų.

Šiandien 19 val. Pagėgių kultūros centre grupė „Thundertale“, Lietuvos kariuomenės orkestras bei ansamblis „Lietuva“ pristatys naują, ekspresyvią, uždegančią programą „Kilkim, broliai, sakalais!“

Kasmet Lietuva dėl abortų praranda apie 6000 pradėtų kūdikių. Šiais metais vėl organizuojama pilietinė akcija ,,Renkuosi gyvybę“, kurios metu visos Lietuvos žmonės kviečiami uždegti po žvakutę praėjusiais metais dėl abortų gyvybės netekusiems kūdikiams. Akcija visoje Lietuvoje vyks tą pačią dieną ir tą pačią valandą – spalio 29 d., ketvirtadienį, 19 val. Kviečiame visus aktyviai į ją įsitraukti.

Na, o jau rytoj visą Švėkšną ir rajoną nušvies ilgai laukta moliūgų – žibintų akcija „Mes už šviesą“. Organizatoriai informuoja, kad nuo 12 val. veiks kūrybinės žibintų dirbtuvės Švėkšnos tradicinių amatų centre (Liepų 25A).

12.00 – 20.00 val. vyks moliūgų registracija tradicinių amatų centre ir prie kavinės „Viesulas“.

17.30 val. Žibintų įžiebimas

18.00 val. mini ATIDARYMAS prie vilos „Genovefa“.

Spalio 31 d. Švėkšnoje įvyks moliūgų įžiebimas pagal galimybes. Visi laukiami su žvakutėmis.

Spalio 31 d. 17 val. vaikų žaidimų kambaryje „Kukulis“ įvyks Helovino diskoteka. „Pasipuošk ir ateik pašokt disko šviesose“ – kviečia renginio organizatoriai. Vaikučių taip pat lauks basos raganaitės.