Kokių renginių mums žada savaitgalis?

RenginiaiKviečiame pasižvalgyti po šiandienos ir savaitgalio renginius.

Šiandien 14 val. dar suspėsite sudalyvauti viešojo kalbėjimo pamokoje su Roku Žilinsku. Susitikimas įvyks restorane „Gilija“ (Vytauto g. 17, 99175 Šilutė).

Visuomeniški, mėgstantys bendrauti ir nedrąsūs, prisibijantys scenos bei prožektorių šviesų, net tie, kurie niekada nesirengia rėžti kalbų, bet nori gauti viešojo kalbėjimo įskaitą – ateikite: sužinosite, kaip atsilaikyti priešais minią, išlikti savimi ir žodžiais pasiekti ne tik kitų žmonių ausis, bet ir širdis.

Viešojo kalbėjimo pamoka – ir viešuma besimėgaujantiems, ir vienišiams!

Šiandien 16 val. Šilutės Hugo Šojaus muziejuje – Elvyros Girčienės rankdarbių parodos atidarymas „Jūratės ašara line“.

Šeštadienį 11 val. Šilutės seniūnijos salėje (Lietuvininkų g. 17) vyks Lietuvos politinių kalinių ir tremtinių sąjungos (LPKTS) Šilutės filialo ataskaitinis susirinkimas – konferencija.

Šeštadienį 11 val. Šilutės sporto salėje, Gluosnių g. 13B, vyks Šilutės atviras dziudo čempionatas, skirtas klubo „Kumikata“ dešimtmečiui paminėti.

Šeštadienį 15 val. Pirmosios gimnazijos futbolo manieže kviečiame į „Futboliuko” turnyrą, skirtą Tarptautinei šeimos dienai paminėti.

Šeštadienį Šilutės kultūros ir pramogų centre 23-ąjį gimtadienį švenčia ir šokių klubas Žvaigždūnė. Lankytojams parodys šventinį koncertą.

Savaitgalį kvies jau vakar prasidėjusi Sekminių šventė Žemaičių Naumiestyje.

Gegužės 15 dieną ant Žaliojo kalno jūsų lauks tinklinio varžybos, koncertai, pasivažinėjimas arklio traukiamu vežimaičiu ir daugybė kitų programų!