2018 metų horoskopas visiems zodiako ženklams

love-2044296 960_7202018 metų horoskopas žada atnešti kaip niekada daug naujų, netikėtų patirčių. Kiekvieno zodiako ženklo gali laukti ypatingos žinios bei permainos gyvenime. Pasak rytų horoskopo, 2018-ieji – tai žemės Šuns metai, o pagrindinis šio gyvūno bruožas – nuolatinis veiksmas, judesys, energija. Nors metai žada būti puikūs visomis prasmėmis, vis dėlto neišvengiamos ir kontrastingos nuotaikos. Jausitės tai laimingi, tai nusivylę, tai žvalūs, tai pavargę, vienu metu ypač nuotaikingi, o staiga apimti niūrių minčių.

Apžvelgiame ateinančiais metais jūsų galimai laukiančius iššūkius, atsiveriančias galimybes bei bendrines prognozes. Labiausiai reikėtų susitelkti į karjeros ir meilės sritis. Būkite pasiruošę 2018-uosius pradėti ne pačiomis geriausiomis nuotaikomis, bet kartu žvelkite į priekį tikėdamiesi tik geriausio.

Avinas (kovo 21 – balandžio 20)

Asmeniniame gyvenime galite jaustis neužtikrinti, praradę įtaką ir tas jausmas gali lydėti visus metus. Jei turite patikimą partnerį ar gerą draugą, tai jis galėtų jums padėti atkurti pusiausvyrą. Net vienišiai ar intravertai supras, kaip svarbu gauti palaikymą iš šalies. Net jei jaučiatės energingi ir nepalaužiami, jums būtinas išmintingas patarimas, geriausia iš šeimos narių. Tai padėtų išvengti klaidų.

2018 metus greičiausiai pradėsite apimti apatijos, metų pradžia nedžiugins. Jausitės išvarginti savo paties dosnumo, kurio nestokojote pastaruoju metu. Bet Jūsų energijos atsargos nėra neišsemiamos. Malonios akimirkos užklups netikėtai.
Kitąmet patikrinsite savo ryšius su užsieniečiais ir aplinkiniais, įžvelgsite savo pranašumą prieš kitus. Ryžtas išbandyti kažką naujo, neįprastos drabužių kombinacijos ar diskusijos su žmonėmis turinčiais priešingą Jūsų nuomonei požiūrį padės padidinti pasitikėjimą savimi.

Būtų šaunu, jei Jūsų emocinė kreivė ir 2018-aisiais iššautų aukštyn, bet būkite pasiruošę, kad skrydis bus suvaržytas vos vieno nesusipratimo. Išlikite ramūs ir taikūs, į bėdas meilės fronte žiūrėkite su humoru, nesėkmėje atraskite kažką teigiamo.
2018 metais Jūsų karjerai grėsmės nėra. Tik nedaugelis galėtų taip meistriškai įvykdyti sudėtingas užduotis kaip tai padaryti gebate jūs. Įgimtas intelektualumas padeda laimėti, ir būtų neįtikėtina, jei Jūsų viršininkas šito nepastebėtų.

Jautis (balandžio 21 – gegužės 21)

Metai žada būti stabilūs, tačiau Jūsų gyvenimas nebus romantiška idilė. Todėl privalote nubrėžti tvirtus rėmus savo gyvenimui bei išmokti atskirti svarbius dalykus nuo nereikšmingų. Būsite tas, kuris kepa pyragą, o ne jį valgo.
Metų pradžioje jausitės nesmagiai, melancholija gali užklupti netikėtai, kūrybiškumas, šelmiškos nuotaikos ims blėsti. Bet Jūs nebūsite linkę pasiduoti. Jūsų žemiškoji prigimtis formuojanti tvirtą bei užsispyrusį charakterį ves į priekį net sunkiausiomis situacijomis. Kol kiti temato nederlingą paviršių, Jūs sugebate įžvelgti giliai po žeme tūnančias aukso kasyklas.

Metai nepašykštės nuodėmingų pagundų. Kai kurie jaučiai gali savo gyvenimus pasaldinti bent dvigubai arba atvirkščiai, įsitraukti į pavojingas priklausomybių žabangas. Privalote išlaikyti saiką mėgaudamiesi atsipalaidavimo minutėmis. Galite lengvai prarasti savikontrolę. O štai sugebėjimas nepasiduoti malonumams teiks tikrąjį džiaugsmą.

Jautis žino, kad įsimylėjimas – tarsi muilo burbulas – gražus, spalvotas, bet galiausiai sprogstantis. Horoskopas pataria nenerti į slaptus meilės nuotykius, ypač jei esate susisaistę vedybiniais ryšiais, nes rizikuojate nudegti. Apskritai gyvenime jaučiai ieško tvirtų ir ilgai trunkančių santykių, o ne vienkartinių romanų. Faktas, kad kažkas Jus supranta, turi bendrų interesų, jums ir yra santykių pagrindas. Aišku, atsižvelgiate ir į potencialaus partnerio finansinę padėtį bei meilės kibirkštėlę, bet 2018-aisiais to bus per maža norint įžiebti kažką daugiau.

Galbūt jausitės tarsi Jūsų karjera būtų varžoma, galimai pastebėsite užuominas į planuojamą Jūsų atleidimą iš darbo. 2018 metais raktu į sėkme taps nauji vėjai, padėsiantys pasisemti naujų idėjų, todėl įsileiskite juos. Nederėtų keisti savo nuomonės, tiesiog atsiribokite nuo visko, kas gadina nuotaiką. Tai puikus metas ilgalaikiam progresui karjeroje.

Dvyniai  (gegužės 22 – birželio 21)

Dvyniai ieškos taikaus prieglobsčio, todėl 2018 metais daug dėmesio skirsite santykiams. Visas Jūsų gyvenimas tarsi komunikavimo su aplinkiniais rinkinys ir jei teko kažkada likti be draugų, prisimenate tą jausmą, kai norėjosi rautis plaukus jau po pirmų vienatvės dienų. Esate sociali, komunikuojanti būtybė ir to pakeisti neįmanoma. Jaučiate troškimą bent laikinai įsikurti ten, kur būtų ramu ir saugu. Šiuo metu susitelkite į pastovumą, o ne šėliones ir riziką.

Einate teisinga kryptimi. Akivaizdu, kad žinote ko norite ir siekiate to teisingais būdais. Bet būkite budrūs, drastiškas pasinėrimas į veiklą gali išprovokuoti sveikatos sutrikimus. Esate tik žmogus ir visada būtina jausti ribas. Nepaisant meilės pliūpsnių ar laisvės troškimo, stenkitės neprarasti savikontrolės.

2018 metais dvyniams ypač palankus bus vienas skaičius – Jums neš sėkmę skaičius 4! Jei norėsite įsigyti daugiau nei vieną porą kojinių pirkite tik keturias. Atsižvelkite į pasiūlymą, tarkime rengdami vakarienę, planuokite ją keturiems asmenims.
Metai skatins šypsotis. 2018-aisiais ypač susirūpinsite paliekamu įspūdžiu, sieksite būti dėmesio centre. Būdami geros nuotaikos sugebėsite nesunkiai pavergti aplinkinių širdis! Bailumas taps didžiausia našta Jūsų karjeroje. Dvyniams nekyla problemų paspausti rankos žiūrint tiesiai į akis. Be abejo, tokios diplomatinės savybės tikrai gali tapti raktu į sėkmę.

Vėžys (birželio 22 – liepos 23)

Vėžiams 2018-ieji paskatins susitaikymą su savimi. Suvoksite, kad dauguma žmonių niekada nepasiekia brandos, didžioji dalis suaugusiųjų tiesiog dideli vaikai. Juk kitų išreikštas pasitikėjimas Jus ir paverčia savimi pasitikinčia asmenybe. Tai taps didžiausiu metų iššūkių vėžiams, išmokti dar labiau vertinti savo turimas gerąsias savybes bei pasiekti vidinę harmoniją.
Horoskopas ragina atsikratyti to, kas nereikalinga, net jei ir mėgstate materialius dalykus. Pajuskite palengvėjimą atsikračius visiško šlamšto. Galbūt tvarkydamiesi stalčiuose ar palėpėje atrasite, kažką, kas dar gali pasitarnauti vargingiau gyvenantiems. Atlaisvinkite vietą naujoms patirtims.

Meilės horoskopas atkreipia dėmesį į palyginimą: kai esate aplinkoje pilnoje dulkių, jaučiate, kad kvėpuoti vis sunkiau, o čiaudulys šiuo atveju sukelia palengvėjimą. Taigi, vienintelė išeitis – atidaryti langą ir įsileisti gryno oro. Panaši situacija vyraus ir Vėžio meilės reikalų fronte. Jei namuose atmosfera slegia, eikite pasivaikščioti ir taip leiskite liūdnoms mintims tiesiog išplaukti iš galvos. Atminkite, viskas išsprendžiama paprasčiau, kai mąstote šaltu protu.

Neišsisukinėkite nuo darbo, bet kartu neleiskite savęs įtraukti į veiklas, kurios jums neteikia džiaugsmo. Rinkitės sritis, kurios padėtų išvystyti estetikos bei erdvinius pojūčius (interjero dizainas, architektūra, parodų organizavimas) arba susijusias su teisingumu (kokybės kontrolė, auditas, kvalifikacija). Bet kokiu atveju, mūzos prisilietimas yra neišvengiamas visiems vėžiams ir protinėje, ir fizinėje veikloje. Kūrybinė ugnelė bei entuziazmas bus sėkmę karjeroje lemiantys veiksniai.

Liūtas (liepos 23 – rugpjūčio 21)

Liūtams nusimato spalvingi metai, nes pilkos spalvos nepadėtų išryškinti Jūsų karšto charakterio. Aišku, nebūtina visų akinti spalvų ryškumu it kokiam povui, bet tinkamas atspalvis Liūtams atneš naudos. Raudona suknelė atspindės Jūsų žaismingumą taip pat gerai, kaip ir pulsuojančią energiją, mėlyni marškinėliai padės pabrėžti tą didingą ramybę aplink Jus. Nevenkite įvairovės garderobe, nesvarbu, kokio amžiaus esate, būsite įkvėpimas kitiems.

Teiksite pirmenybę patriotiškumui. Liūto patriotizmas (nemaišykite su nacionalizmu) iškils virš visko. Suprasite kokia svarbi jums iš tiesų vieta, kurioje gimėte ar gyvenate dabar. Didžiuositės savo tarme, gimtosiomis apylinkėmis ir viskuo, kas susiję su Jūsų šaknimis. Drąsiai galėsite teigti, kad nėra geresnės vietos nei namai!

Tai tuštybės pabaigos metai, kai bendraudami su aplinkiniais ir vėl pajusite malonumą. Nors Liūtas kartais atrodo pasipūtęs, bet 2018-aisiais mėgausitės klausydami kitų pasakojamų istorijų – taip tarsi praregėsite. Įsiklausę į aplinkinių nuoskaudas bei džiaugsmus pradėsite viską vertinti labiau.

Nesėkmės, kylančios dėl problemų santykių bei karjeros srityse nuguls ant Jūsų pečių tarsi akmuo, todėl nebus lengva judėti pirmyn. Tokiomis akimirkomis brangaus žmogaus buvimas šalia pripildys Jūsų širdį tyriausių jausmų. 2018-aisiais meilė išlaisvins liūtą.

2018 metais karjeroje gali užvirti tikras šachmatų mūšis. Jei siekiate finišuoti pirmas, vienintelė išeitis – spausti pedalą.

Mergelė (rugpjūčio  22 – rugsėjo 23)

Mergelės, 2018-aisiais stenkitės būti pavyzdžiu kitiems, metai Jus išmokys gilesnio suvokimo. Horoskopas pataria neišsikelti grandiozinių tikslų vertų Nobelio premijos, pakaks stengtis gyventi pavyzdingiau nei šiemet.

Verta susirūpinti savo psichine sveikata, kuri kitais metais taps pažeidžiama. Tai gali lemti padidėjusį imlumą ligoms bei traumoms. Dėmesio skirkite nervų bei virškinimo sistemoms, kurios pareikalaus gydymo. Suteikite sau malonumą apsilankyti SPA, susitvarkykite mitybą. Mergelė – vienas švelniausių ir moteriškiausių ženklų, horoskopas pataria vystyti savo talentus grožio, meno bei estetikos srityse.

Įsiklausykite į savo vidinį balsą. Nepaisant mergelėms būdingo pažeidžiamumo, jos turės stiprybės įveikti kliūtis. Būkite pasiruošę susidūrimams su fokusais, kuriuos demonstruos ne šį meną įvaldę iliuzionistai, o tikri aferų meistrai. Tokie sukčiai gali ne kartą bandyti išvilioti nemažas sumas iš Jūsų piniginės, tačiau intuicija padės sugriauti nedorėlių planus.
2018-ieji primins, kad meilė – tik vienas laimę sudarančių komponentų. Jei šiuo metu turite stiprius santykius turėtumėte jaustis dėkingi, o jei jaučiatės vieniši, nemylimi ir prislėgti, būkite tikri, kad 2018 metai šioje srityje atneš šviesų dangų.

Svarstyklės (rugsėjo 24 – spalio 23)

2018-aisiais Svarstyklės dės visas pastangas siekdamos atrasti savo vietą žemėje. Taip pat norėsite daugiau balanso savo gyvenime. Elegancija bei nuolatinis pasitempusio žmogaus įvaizdis šiam ženklui – prigimtiniai dalykai. 2018-aisiais balanso palaikymas bei idealios proporcijos taps kaip niekada reikšmingais aspektais.

Būsite išdidūs tarsi katė. Anot horoskopo, panašiausias į Jus gyvūnas kitais metais bus būtent katė. Žmonės, gimę po šiuo ženklu neprimena paklusnių šunyčių, laižančių šeimininkui rankas. Jie nepanašūs ir į papūgas taršančias spalvotas plunksnas bei mintinai kartojančias išmoktas frazes . Svarstyklės kitais metais jausis laisvai, išdidžiai, sustiprės poreikis būti gyvenimo šeimininku, elgtis taip, kaip trokštate. Net jei ir susidursite su keblumais, prisiminkite – katės turi devynias gyvybes.

Ateinantys metai suteiks naujų vilčių meilės fronte, būkite pasirengę staigmenoms. Net jei meilė dabar jums tarsi tuščia dykuma, žvelgiant į 2018 metus, prognozės jums palankios ir sulauktas dėmesys iš priešingos lyties atstovo turi perspektyvą virsti į tvirtus santykius.

Karjeros srityje laukia šuolis į viršų. Galite įgyvendinti seniai brandintą kontraversišką sumanymą. Labiausiai Svarstykles sėkmė lydės administravimo bei derybų su aukšto rango asmenimis srityje.

Skorpionas (spalio 24 – lapkričio 22)

Metai apdovanoti sėkme, 2018-aisiais panašėsite į gudrią lapę. Įsėlinsite, kur panorėsite nepastebėti ir nekritikuojami. Nesvarbu, ar su tikslu gauti šansą apsilankyti koncerte, į kurį bilietai išpirkti, ar turėsite intencijų patekti tarp kelių laimingųjų, atrinktų į mokslinės ekspedicijos Antarktidoje būrį, sėkmė bus Jūsų pusėje. Skorpionai savo drąsa ir aktyvumu sugebės užpildyti tuščias erdves, ar tai būtų niša prekybos srityje, ar laisva popietė su draugais.

2018-ieji sustiprins Jūsų troškimą padėti kitiems, turėsite progą įsijausti į paklydusių sielų gelbėtojo vaidmenį. Skorpionai – realistai. Jie supranta, kad princo varliaus istorija reali tik pasakų rėmuose. Neužmigsite ant laurų belaukdami dailiojo jaunikaičio ar princesės pasirodymo, greičiau išnaudosite pasitaikiusią progą.

Laukia unikalios patirtys. Atrodo, kad Skorpiono ženklui 2018-ieji parengė kažką ypatingo. Gal įsigysite vertingą daiktą aukcione vos už eurą, ar nusipirkę išskirtinę dryžuotą suknelę sukelsite pavydą net zebrui. Tikėkitės neišdildomų nuotykių, 2018-ieji sudaužys nuobudulį į smulkias šukes, pabudę ryte žinosite, ką daryti toliau.

Meilės fronte galite patirti netikėtą sambrūzdį. Būkite tikri, kad karštas itališkas temperamentas kitais metais Jus lydės kiekviename žingsnyje.

Horoskopas įspėja dėl nerimo darbe, kurį patirsite stebėdami, kaip kai kurie bendradarbiai bando išsisukinėti nuo pareigų, atlieka užduotis skubotai. Tai Jus erzins. Profesionalumas ir patirtis – vertybės, kuriomis vadovaudamiesi galite nuversti kalnus. Pasitikėkite šia tiesa ir sulauksite didžiausio pripažinimo.

Šaulys (lapkričio  23 – gruodžio 22)

2018 metais Šauliai taps aštrių pojūčių kokteiliais. 2018-ieji išryškins stiprybę, kaip labiausiai jumyse dominuojantį bruožą. Dauguma žmonių (tik ne Šauliai) mano, kad viskas privalo būti atlikta laiku. Tokiuose nusistatymuose Šauliai įžiūri prošvaistę ir tiki, kad nėra kur skubėti, viskas ateis savu laiku. 2018-aisiais susikoncentruosite į savo vyriškąją pusę, net jei ir esate moteris. Jausite poreikį augti kaip asmenybė, Jūsų galvoje suksis mintys apie laisvę, autoritetą bei kontrolę.

Jausitės žaismingi. Galbūt jau spėjote pajusti, kaip viduje bunda kažkoks nepaaiškinamas pyktis. Tai nereiškia, kad turėtumėte imtis pasaulinių revoliucijų, bet atminkite, kad maža kibirkštėlė viduje gali įžiebti didžiulį gaisrą. Jei turėjote įprotį visada keltis tuo pačiu metu, galite būti tikri, kad kitais metais, tai pasikeis.

Meilė jums dalykas, kuris gali ir pamaloninti, ir nuliūdinti. 2018-aisiais jausitės labiau patyrę nei anksčiau. Šaulys įgaus gyvenimo išminties ir svarbių patirčių su kiekviena diena. Gal retkarčiais jausitės viršiję savo širdies galimybes, bet tai nesutrukdys atrasti dar svaigesnių kelių į meilės karalystę.

Vienas Jūsų talentas pasireikš būtent 2018-aisiais, o tai darys įtaką ir karjeroje. Gal išsiaiškinsite, kad Jūsų kvapų pojūtis peržengia 99 procentus visos žmonijos uoslių ribos ir žymiausi kvepalų gamintojai Jus mielai pasamdytų. O gal pastebėsite galįs nuspėti būsimą nusikaltimą dar prieš jam įvykstant (bent jau žiūrėdami filmą). Turimų įgūdžių vystymas vienas iš kelių sulaukiant pripažinimo karjeroje.

Ožiaragis (gruodžio 23 – sausio 20)

Ožiaragiams metai padės susivokti savyje bei sulaukti supratingumo iš aplinkinių. Nors esate sąžiningi ir uždari, saugote savo erdvę ir nepuolate pasakoti visų detalių iš savo gyvenimo žmonėms, kuriuos menkai pažįstate. Liksite nustebę, kai pastebėsite aplinkinius pritariant Jūsų nuomonei, nors ir nebūsite jos išreiškę. Nesvarbu, ar tai apims Jūsų politines pažiūras, seksualines fantazijas, sarkastiškus juokelius, kurių nevengiate norėdami kažką supykdyti – visa tai bus priimta ir suprasta.

Nors po šiuo ženklu gimusieji nori derėti prie minios, o ne kažkuo stipriai išsiskirti, tačiau 2018 metais pajusite pasitenkinimą nustebusiais, entuziazmo pilnais žvilgsniais ir tai taps pikantišku prieskoniu. Mada gali tapti vienu iš Jūsų naujai atrastų hobių. Lenkta, tarsi garlaivio pervažiuota kepurė kitiems gali atrodyti kaip nesusipratimas ant Jūsų galvos, bet Ožiaragiai taip atrodydami jausis visiškai laisvai. Ir net jei esate brandaus amžiaus ir jau neturite ambicijų sukrėsti modelių pasaulio, kitąmet net paprasto pirkinių krepšio praeiviai nepraleis pro akis, ir nesidrovės išsakyti savo kritikos dėl Jūsų pasirinkimo.
Mėgausitės krėsdami išdaigas, suprasite, kad pokštininko rolė jums artimesnė nei manėte.

2018-aisiais būkite budrūs prieš kažkuo rimtai susižavėdami. Ožiaragis praktiškas ir supranta, kad meilė nėra dalykas neturintis savosios kainos, išdavystė, apgaulė dažniausiai kainuoja daug energijos bandant kaltinti vienam kitą dėl tokio elgesio priežasčių.

Ožiaragiai darbe sieks suspindėti, tačiau prognozės rekomenduoja laikinai atidėti tikslus, kuriuos taip trokštate įgyvendinti jau dabar. Turite stogą virš galvos? Turite ką valgyti? Ožiaragiai nori daugiau nei pastogės ar maisto, bet kitais metais kuklumas tiktų labiau ir netgi atneštų laimės jausmą.

Vandenis (sausio 21 – vasario 18)

2018-aisiais stenkitės neįklimpti į skolas, o jei jų turite – susitaikykite su šia našta. Aišku, turint įkeistus namus, paskolas nėra lengva atsikratyti įsipareigojimų, tačiau košmaras, kuriame jaučiatės persekiojami, trauksis ir atlaisvins Jūsų pečius.
Tikėtina, kad metų eigoje viską nutvieksite tarsi elektros lemputė. Nebūsite gležni lyg stikliniai ar tarsi suspausti amerikietiško futbolo komandos, kad negalėtumėte priimti tokių pasikeitimų. Jums tiesiog lemta spindėti ir atnešti daugiau šviesos į kitų gyvenimus. Plojimai suteiks tikrąjį pasitenkinimą.

Akimirkomis užplūs sentimentalumas, Jūsų santykis su vietomis, kurios sukelia prisiminimus, taps svarbiausiu aspektu visus metus. Gimtieji namai ar vieta, kurioje studijavote, suteiks daug malonių emocijų.

Vandenis įgaus pasitikėjimo savimi. Neslopinamas smalsumas Jums pasitarnaus tik gerąją prasme, todėl nevenkite rizikuoti, klysti.

2018-aisiais meilę galėsite tapatinti su įžūlia, besikandžiojančia būtybe. Jausite nemenką spaudimą santykiuose. Nors esate vienas iš tų, kam būdingas idealizmas, puikiai suprantate, kad viskam egzistuoja ribos. Vandeniai mėgaujasi tik tokia meile, kurioje dvi sielos dera tarsi akordai Mocarto sonete.

Karjeroje patartina kliautis laiko patikrintais receptais. Kitais metais nebūsite patiklus ir įžvelgsite ketinimus pasinaudoti Jūsų geraširdiškumu. Šio ženklo prigimtis primena išmintingą lokį, žinantį, kad medus saldus ir toks jis išliks. Geriausius rezultatus karjeroje jums garantuos tradicinių vertybių, darbštumo puoselėjimas.

Žuvys (vasario 19 – kovo 20)

Žuvims 2018-ieji bus palankūs bei dosnūs, balta spalva padės pritraukti sėkmę – tuo pasinaudokite.
2018-ieji Jus skatins įsilieti į socialų gyvenimą, tai taps svarbiau nei užsidaryti vienam. Jei kas nors pakvies Jus šokiui ar apsilankyti renginyje, neatsisakysite. Po šiuo ženklu gimusieji pradės jaustis tarsi įsigiję naują rūbą ir privalantys jį pademonstruoti aplinkiniams.

Horoskopas žada atgimimą, bei netikėtus fortūnos blyksnius. 2018-aisiais lengvai atpažinsite auksines progas vos tik šios priartės, bei tuo pasinaudosite.

Meilė labiau primins pabaisą, kurią būtina sutvardyti norint išvengti nuostolių. Susitelkite ties tokia meile, kuri garantuotų ilgalaikius bei patvarius santykius. Pasidavimas, jausmas neklausant proto balso nuvils.
Leiskite viskam, kas erzina darbinėje aplinkoje, pasitraukti iš Jūsų gyvenimo. Jei pildydami šūsnis popierių jaučiate kylantį kraujospūdį, prastėjančią nuotaiką, pradėkite naujos srities paieškas. Srities, kuri leistų gimti iš naujo. 2018-ieji bus puikus startas tikrosios gyvenimo prasmės, atsiskleisti leidžiančios karjeros paieškoms.