Kvietimas į Tarptautinę parodą

litexpoSausio 23-25 dienomis Lietuvos parodų ir kongresų centro „Litexpo“, ekspozicijų salėse (3, 4, 5) šurmuliuos 3-oji Tarptautinė turizmo ir aktyvaus laisvalaikio paroda ADVENTUR 2015, kurioje Šilutės rajono savivaldybės turizmo išteklius ir galimybes pristatys VšĮ Šilutės turizmo informacijos centro darbuotojai.

Šilutiškiai kartu su kolegomis iš Klaipėdos regiono turizmo informacijos centrų pristatys VAKARŲ LIETUVOS turizmo galimybes benrame Lietuvos turizmo departamento stende, trečioje salėje „PAŽINK LIETUVĄ“.

ADVENTUR – vienintelė tarptautinė turizmo, kelionių ir aktyvaus laisvalaikio paroda Lietuvoje, orientuota į turizmo paslaugų ir aktyvios gyvensenos skatinimą. Vienoje vietoje bus galima susipažinti su Lietuvos ir užsienio turizmo ir poilsio galimybėmis, paragauti įvairių pasaulio šalių virtuvės patiekalų, patirti emociją „Noriu keliauti čia ir dabar!“.

Ateik pasiruošęs! Tokį šūkį pasirinko tarptautinės turizmo ir aktyvaus laisvalaikio parodos ADVENTUR organizatoriai.

VšĮ Šilutės turizmo informacijos centro kolektyvas kviečia aplankyti parodą, kur trijų dienų nuotaikingas mini turas ADVENTUR visus kvies aplankyti dar nepažintus Lietuvos kampelius, egzotines pasaulio šalis, pasiūlys idėjų, kaip keliauti su šeima, bendradarbiais, kaip užsienyje rengti šventes, išmokys atsakingai rinktis, planuoti ir organizuoti savo išvykas, siūlys išmėginti aktyvias pramogas, pristatys didžiausius Lietuvos muzikos festivalius ir kvies įsigyti keliones pigiau. Turizmo verslo atstovai parodos lankytojams yra parengę ne tik daugybę dovanų ir prizų bet ir išskirtines nuolaidas.

Parodos atidarymas planuojamas 2015 m. sausio 23 d. 11 val. Kviečiame atvykti.

Daugiau informacijos VšĮ Šilutės turizmo informacijos centre.

Tel.:  777 85; +370 656 84 886