„Technorama“ apdovanos Velykų kūdikius ir pirkėjus

Technorama logo baltas 1Buitinės technikos parduotuvių tinklas „Technorama“ artėjančių Velykų proga skelbia įspūdingas akcijas ir dovanas savo pirkėjams.

Šilutiškiai, akcijos dienomis nusipirkę „Samsung“ garso, vaizdo ir buitinės technikos parduotuvėje „Technorama“ Šilutėje, Lietuvininkų g. 68A, turi galimybę atgauti 50 proc. pirkinių vertės. O tos šeimos, kurios naujagimių sulauks pirmąją Velykų dieną – balandžio 5-ąją, irgi bus maloniai pradžiugintos – visoms joms bus dovanotos „Samsung“ skalbyklės.

Įmonės „Verslo vartai“, valdančios parduotuvių tinklą „Technorama“, marketingo vadovo Renato Šapokos teigimu, tai – ne reklamos triukas ir ne gudravimas: akcija rengiama taip, kad patiems prekybininkams apsimoka, jog šventinėmis dienomis pasaulį išvystų kuo daugiau vaikų.

Stengiasi remti gausėjančias šeimas

Šventės ir akcijos, kurias „Technorama“ dovanoja savo pirkėjams, jau seniai tapo gražia tradicija ir parduotuvės vizitine kortele. Jų metu ne tik skatinama pirkti, bet ir rengiami buitinės technikos pristatymai, dovanojama lankytojams vertingų prizų, rengiamos įdomios rungtys ir atrakcijos.

„Artėjant Velykoms nuolat svarstome, kuo galėtume nustebinti ir pradžiuginti savo pirkėjus. O kadangi pavasaris yra atgimimo metas, tad ir mintys apie naujagimius į galvą ateina pirmiausia“, – sako įmonės vadovai. Pasak jų, susiklosčius šiandieninei demografinei situacijai, kuri vis blogėja ir dėl mažėjančio gimstamumo, ir dėl nemažėjančių emigracijos mastų, yra ypatingai svarbu palepinti pagausėjimo susilaukiančias šeimas.

Sumanymas kūdikių susilaukusioms šeimoms dovanoti skalbykles išsirutuliojo tuomet, kai įmonė pakvietė akcijos partneriais tapti kompaniją „Samsung“.

Džiaugsis kūdikio susilaukę

Parduotuvių tinklo „Technorama“ akcija „Kiekvienam naujagimiui – po „Samsung“ skalbyklę“ pradžiugins visus tėvelius, kurie balandžio 5 dieną Klaipėdoje, Šilutėje, Kretingoje, Gargžduose arba Plungėje susilauks naujagimių.

Na, o jei kurioje šeimoje nutiks dvigubai džiugus įvykis – ji susilauks dvynukų, dvigubinti dovaną žada ir prekybininkai: tuomet tėveliai namo parsigabentų net dvi skalbykles.

Balandžio 5 dieną gimę naujagimiai turi būti užregistruoti atitinkamame miesto (rajono) civilinės metrikacijos skyriuje iki balandžio 12 d. (imtinai). Akcijoje gali dalyvauti nebūtinai tik minėtuose miestuose gyvenantys tėvai, bet ir tos šeimos, kuriose vienas iš tėvų yra registruotas šiuose miestuose.

Atsiimti skalbyklę bus galima tik pateikus naujagimio mamos ar tėvo asmens dokumentą ir vaiko gimimo liudijimą, kuriame būtų nurodyta, kad vaikas gimė Klaipėdoje, Šilutėje, Gargžduose, Kretingoje arba Plungėje.
Daugiau informacijos – parduotuvėse „Technorama“ arba www.technorama.lt

Sugrąžins pusę prekių kainos

Akcija „Kiekvienam „Samsung“ pirkėjui 50 proc. nuolaida“ jau vyksta nuo kovo 17 d. ir tęsis iki balandžio 4 d. Šioje akcijoje turi teisę dalyvauti visi pirkėjai, kurie nurodytomis dienomis „Samsung“ vaizdo, garso ir buitinės technikos pirks „Technorama“ parduotuvėse, esančiose Klaipėdoje, Gargžduose, Šilutėje ir Plungėje.

Akcijoje dalyvaujantys pirkėjai įgis teisę susigrąžinti 50 proc. „Samsung“ pirkinių vertės, jeigu balandžio 5 d. Klaipėdoje ir Klaipėdos rajone gims ir Klaipėdos bei Klaipėdos rajono civilinės metrikacijos skyriuje iki balandžio 12 d. bus užregistruota 10 arba daugiau naujagimių.

Tuo atveju 50 proc. „Samsung“ pirkinių vertės bus grąžinama pirkėjams, kurie „Samsung“ prekes įsigijo nuo kovo 17 d. iki balandžio 4 d.

Šansų susigrąžinti yra tikrai daug, nes apžvelgus gimstamumo statistiką, balandžio mėnesiais net keletą kartų per pastaruosius kelerius metus gimė daugiau nei 10 naujagimių per dieną, pavyzdžiui, 2013 metų balandžio 6 dieną gimė 11 kūdikių.
Prekybininkai atkreipia dėmesį, kad pusė pirkinių vertės bus sugrąžinta tiems pirkėjams, kurie su tokiu prašymu kreipsis iki balandžio 20 d.

Beje, internetinėje parduotuvėje www.technorama.lt pirktoms prekėms ši akcija netaikoma. Informacija teikiama „Technorama“ parduotuvėse ir nemokama konsultacijų linija tel. (8 800) 00 116.