Kalėdinė naujiena: išskirtiniai šokoladiniai desertai parduotuvėje „Buitis“

Rutos saldainiai parduotuvePirmadienį Šilutėje, Lietuvininkų g. 12, esanti UAB „Šilutės prekyba“  parduotuvė „Buitis“ praeivių akis traukė pasipuošusi spalvingais balionais. Stabtelėję ir užsukti vidun nepatingėję smalsuoliai nenusivylė – čia buvo atidarytas lietuviškų „Rūtos“ saldainių fabriko produkcijos skyrius.

Kalbinti pirkėjai sakė, jog toks gardžios lietuviškos produkcijos skyrius duris atvėrė pačiu laiku: paragavę išskirtinių desertų ir atradę naujų šokolado skonio potyrių jie jau žinos, kur Šilutėje ypač lengva išrinkti šventines dovanas artimiesiems.

Beveik 200 saldumynų rūšiųsaldainiu parduotuve ruta pardavejas

Šokoladiniai saldainiai, įpakuoti stilingose dėžutėse ir sveriami, saldainiai su įdarais, triufeliai, dražė (su imbieru, žaliąja arbata, saldymedžiu, čiobreliais ar migdolais), riešutiniai – kreminiai saldainiai, šokolado ir marcipano figūros, želė bei suflė saldainiai, becukriai (tinkami ir sergantiems diabetu), ekologiški, kulinarijos paveldo gaminiai, minkštoji karamelė, šokoladai su įvairiais priedais – tai dar toli gražu ne visi produktai, nuo kurių įvairovės naujajame skyriuje net akys raibsta.

Ilgiau patyrinėję produktų sudėtį pirkėjai nustemba, kad vien šokolado rūšių, gardintų pačiais netikėčiausiais priedais, čia gausybė: jie ir su pipirmėtėmis, ir su aitriąja paprika, burnočiais, kardamonu, čiobreliais ir net su druskos kristalais bei rožiniais pipirais.

Iš viso vakar parduotuvėje jau prekiauta beveik 200 pavadinimų „Rūtos“ saldainių fabriko gaminiais.

„Daugeliui žinoma, kad saldainių fabrikas „Rūta“ – tradicijų ir aukščiausios kokybės puoselėtojas ir šimtametės meistrystės paslapčių saugotojas“, – sako  šio fabriko produkcijos skyrių atidariusios UAB „Šilutės prekyba“ direktorius Egidijus Kuzminskas. „Rūtoje“ gaminama daugiau nei 300 pavadinimų saldumynų, ir nuo šiol daugybę šių gardumynų galės paragauti ir pirkėjai, užsukę į „Buities“ parduotuvę. Netolimoje ateityje asortimentą žadama plėsti.

„Žinome, kad atsižvelgdama į besikeičiančius pirkėjų poreikius, įmonė „Rūta“  kasmet papildo gaminių asortimentą, parenka įvairesnes žaliavas, kuria naujas saldainių rūšis, kurios patiktų ir mažiems, ir dideliems. Mes irgi stengsimės, kad ir šilutiškiai galėtų paskanauti vis naujų gaminių“, – sakė E.Kuzminskas.

Anot direktoriaus, siekiama, kad lietuviai išmoktų vertinti ne tik užsieninį, bet ir savą – lietuvišką produktą.

Išskirtinės dovanos – damoms ir vyrams

saldainiu parduotuve dovanos„Rūta“ pirmenybę teikia natūralumui, ekologijai ir lietuviškoms žaliavoms. Lietuvoje išaugintos braškės, juodieji serbentai, šaltalankiai, moliūgai ir daugybė kitų lietuviškų ir egzotinių uogų, vaisių bei daržovių, bičių pienelis ir žiedadulkės, medus, riešutai šios įmonės cechuose virsta gardžiausiais juodojo, baltojo ar pieninio šokolado saldainių įdarais ar pagardais.

Ir ne tik priedais – šilutiškiams naujajame skyriuje jau pasiūlyta ir šokolado kremų, ir žemės riešutų sviesto, ir, pavyzdžiui, braškių šokolade.

O norintys išskirtinės dovanos pirkėjai čia gali įsigyti šokoladinių pieštukų rinkinį savo mažyliui, tikros damos sau ras šokoladinę kosmetinę, o mylimiesiems gali nupirkti net šokoladinius meistro įrankius!

Įsigyti visų šių gardumynų šilutiškiai gali jiems patogiu metu užsukę į parduotuvę „Buitis“, kuri dirba nuo 9 iki 18 valandos, o šeštadieniais – iki 15 valandos. Skanaus!