„Moterų seklyčia“ toliau dirba su pradinukais

moteru seklyciaKlubo „Moterų seklyčia“ narės yra įsipareigojusios pradinukus mokyti lietuviškų tradicijų ir gražaus elgesio. Tokią veiklą vykdome nuo pat klubo įkūrimo 1993 metais.

Todėl prieš didžiąsias metų šventes – Kalėdas ir Velykas – kasmet pakviečiame grupę vaikų į vaikų darželyje „Raudonkepuraitė“ esančias patalpas, kur surengiame šventines popietes. Neseniai surengėme advento popietę 20-čiai pradinių klasių mokinukų.
Klubo moterys, bendraudamos su geros valios žmonėmis, surenka šiek tiek lėšų, už kurias nuperka vaikams būtiniausių mokymosi priemonių.

Vaikus į renginius iš mokyklų atveda socialiniai pedagogai. Vaikai laukia šių popiečių, nes jų metu visas dėmesys yra skirtas jiems. Laukia vaišės, dovanėlės, „Raudonkepuraitės“ darželinukai parengia meninę programėlę, į kurią įtraukia ir svečius.
Klube yra 16 pensinio amžiaus moterų, socialine kultūrine veikla užsiimame todėl, kad norime būti naudingos visuomenei ir turiningai leisti laisvalaikį. Mūsų mažieji draugai laukia šventinių renginių, o mes džiaugiamės, matydamos laimingus jų veidukus.