„Hellions“ baikeriai džiaugiasi kelionėmis be nelaimių

baikeriai globos namuosePrieš 5 metus susikūrusiam Šilutės „Hellions“ baikerių klubui, neseniai dalyvavusiam 2013 metų motociklininkų sezono atidaryme, veiklos netrūksta. Įspūdžiuose – ne tik linksmi nuotykiai, pramogos, tačiau ir visuomenei nuveikti geri darbai. Tų tradicijų nesiruošiama nutraukti – netrukus baikerių vizito turėtų sulaukti Pagėgių vaikų globos namų gyventojai.

Prisidėję finansiškai prie Klaipėdoje iškilsiančio paminklo žuvusiems motociklininkams, mūsiškiai baikeriai po penkerių metų buvimo kartu pasidžiaugia, kad klubo nariai važinėja saugiai ir sėkmingai juda savo gerų darbų, kelionių bei nuotykių linkme.

Motociklininkų sezonas atidarytas

„Hellions“ veikloje dalyvauja ne tik vietiniai motociklininkai. Klubui priklauso ir kraštiečiai, emigravę į Švediją, – jų yra daugiau nei 5.

Balandžio 27 dieną klubo 5-mečio proga pasveikinti šilutiškių susirinko 6 Lietuvos baikerių klubų atstovai, apie 100 vietinių svečių. Baikeriai varžėsi rungtyse su padangomis, kamuoliais, žaidė intelektualius žaidimus, linksminosi su kaimo kapela ir metalo grupe iš Tauragės, vakaro šventinei nuotaikai neleido išblėsti renginio vedėjas Marijus Budraitis. Vietinis kulinarijos žinovas Jonas Purlys palepino baikerius sriuba ir plovu.

Susirinko baikeriai ne tik švęsti, bet ir metų planus aptarti. Smagiausios ir daugiausia malonumų suteikiančios klubo nariams būna kelionės –  jie apkeliavę visą Lietuvą, važiavo į Europos miestus. Šią vasarą planuojama kelionė į Švediją, Italiją. Aptardami keliones, mūsiškiai pasidžiaugė, kad per tuos 5 metus kelionėse jiems sekasi gerai.

Gegužės 4-ąją „Hellions“ nariai kartu su visos Lietuvos baikeriais Raseiniuose oficialiai atidarė motociklininkų sezoną.

Mūsiškiai motociklininkai remia ir bendraminčių gerąsias iniciatyvas. Pavyzdžiui, „Hellions“ finansiškai prisidėjo prie įspūdingo paminklo pastatymo Klaipėdoje skirto vietos, nuo kurios prasidėjo Lietuvos motociklizmo istorija, įamžinimui. Taip pat mūsiškiai motociklininkai remia Vaiko širdies asociacijos renginius.

Klubo narys Edvardas Jurjonas, pasakodamas apie baikerių veiklą sako, kad kolegos šiemet vieni kitiems prižadėjo būtinai tęsti bendravimą su Saugų ir Pagėgių vaikų globos namais.

Iki vaikų vasaros atostogų jie planuoja nuvykti į Pagėgių vaikų namus ir atsirevanšuoti virvės traukimo varžybose. Prieš dvejus metus vaikams šioje rungtyje baikeriai pralošė. Taip pat vaikai, kas be ko, kaip ir anksčiau bus pavėžinti motociklais – pasivažinėjimo įspūdžiai jiems ilgai nedyla iš atminties.