Astrologinė prognozė šiai savaitei

 

art-2686809 960_720Ką žada jums žvaigždės šią savaitę? Pateikiame astrologinę prognozę visiems Zodiako ženklams.

AVINAS

Šios savaitės pradžioje jausitės pakylėti – būsite aktyvūs, domėsitės visomis gyvenimiškomis sferomis. Jūsų sugebėjimas blaiviai vertinti įvykius padės teisingai reaguoti į netikėtumus ir nepasimesti sudėtingose situacijose. Finansinė padėtis gali pasikeisti dėl pavykusio sandorio. Antroji savaitės pusė – ne tokia paprasta.

JAUTIS

Paskubomis priimti sprendimai gali apsunkinti kai kurių jūsų minčių įgyvendinimą kitos savaitės pradžioje. Saugokitės apkalbų ir jų skleidėjų. Nepaisykite patarimų, kuriuos dosniai dalins tie, kuriais negalite visiškai pasitikėti. Antroji savaitės pusė atneš ir savų rūpesčių – nepradėkite kažko naujo.

DVYNIAI

Savaitės pradžioje Dvyniams puikiai seksis bendrauti ir su artimaisiais, ir su draugais. Tačiau emocinis nestabilumas ir pataikavimas savo silpnybėms gali greitai pakeisti esamą padėtį ir, deja, ne į gerąją pusę. Griebkitės diplomatijos – jūs galite viską pakreipti kita linkme. Antroje savaitės pusėje nevertėtų įsitraukti į naujas pažintis.

VĖŽYS

Ši savaitė tinkama visiems saitams gerinti – ir dalykiniams, ir asmeniniams. Teks iš naujo įvertinti savo santykius su žmogumi, su kuriuo sieja ilgalaikis bendravimas, iki šiol nekėlęs jokių problemų. Naujas požiūris padės numatyti tolimesnius veiksmus ir išvengti santykių aiškinimosi. Pasistenkite neatskleisti savo problemų kiekvienam sutiktajam.

LIŪTAS

Liūtai aktyvūs ir komunikabilūs – tai tikrai padės tinkamai pasirūpinti savo finansais. Pirmoji savaitės pusė ypač tinkama kreiptis į valstybines institucijas, ieškoti vadovų ir įtakingų žmonių palaikymo. Jeigu patys imsitės iniciatyvos, pasistenkite kritiškai vertinti realią padėtį. Šeimoje gali kilti sunkumų su vaikais.

MERGELĖ

Šią savaitę teks rūpintis organizaciniais klausimais, derinti dalykinius susitikimus. Jūsų atkaklumas bus svarbiausias faktorius, siekiant tikslo. Teks patirti kai kurių kolegų priešiškumą ir nesupratingumą – neimkite to į širdį. Asmeniniuose santykiuose atsiras gražių ir gerų dalykų – pavyks atgaivinti seną draugystę.

SVARSTYKLĖS

Šią savaitę jums garantuota įtakingo žmogaus parama, tai tikrai palengvins ir paįvairins gyvenimą. Pastaruoju metu jums trūko organizuotumo, todėl dabar teks surikiuoti visus neatliktus darbus ir rimtai paplušėti. Nenuoseklumas, perdėtas jautrumas gali pakenkti asmeniniams santykiams.

SKORPIONAS

Šią savaitę gali kilti finansinių sunkumų. Nesijaudinkite, o kaip tik pasielkite ryžtingai ir įgyvendinkite savo sumanymus: gal pavyks grįžti prie ankstesnių susitarimų, atnaujinti bendradarbiavimą su sena ir patikima komanda. Nepaskęskite pretenzijų ir skriaudų liūne, aiškindamiesi santykius su mylimu žmogumi.

ŠAULYS

Šios savaitės pradžioje nudžiugins gera žinia – sulauksite gero partnerių ir vadovų įvertinimo. Netikėtas bus ir draugų palaikymas. Jums pavyks sustiprinti savo pozicijas, pagerinti finansinę padėtį. Antroje savaitės pusėje gali kilti nepasitenkinimas nebaigtais darbais, gali tekti patiems kontroliuoti darbų eigą.

OŽIARAGIS

Klostosi gana dėkinga situacija. Apmąstykite nuveiktus darbus, įvertinkite savo mintis ir jausmus. Jums pavyks išspręsti daugelį besibaigiančios savaitės problemų. Neblogai klostysis ir piniginiai reikalai – kitą savaitę galite rūpintis paskolos gavimo klausimais. Asmeniniuose santykiuose nusivilsite mylimu žmogumi.

VANDENIS

Šios savaitės pradžioje dar teks rūpintis senais reikalais. O štai jau savaitės pabaigoje ryžtingai ir užtikrintai judėsite į priekį. Nors iki visų norų išsipildymo dar toli, jūsų padėtis gerėja. O ir su finansais elgiatės protingai ir apgalvotai – krizė tikrai neištiks. Savaitės pabaigoje galimi konfliktai su giminaičiais.

ŽUVYS

Pirmoji savaitės pusė bus palanki dalykiniams susitarimams patvirtinti. Ramybę gali sudrumsti senos problemos. Nieko neįveikiamo nėra, o ir didelių pastangų neprireiks. Galite gauti gerų darbo pasiūlymų ir netikėtų pajamų. Tačiau laukia ir netikėtos išlaidos, kurios gali sukelti daugybę nesusipratimų.