Kodėl verta rinktis plaukų šalinimą lazeriu?

Lazerinis plaukų šalinimas darosi vis populiaresnis dėl akivaizdžių priežasčių. Tai greitas ir neskausmingas būdas nepageidaujamų plaukų atsikratymui. Negana to, procedūros kaina tikrai nesikandžioja. Be to, daugelis grožio klinikų neretai siūlo viliojančias akcijas bei išskirtinius pasiūlymus. Plaukų šalinimas lazeriu padeda ne tik lengviau kovoti su plaukuotumu, bet ir leidžia sutaupyti. Pagalvokite, kiek per metus išleidžiate plaukelių depiliacijai? Depiliacija lazeriu suteikia efektyvius rezultatus per 4 - 8 procedūras. Po jų jums reikia vos 1 - 2 procedūrų per metus, jog palaikytumėte rezultatą. Akivaizdu, jog ši moderni technologija yra geriausias pasirinkimas tiems, kurie nori atsikratyti plaukelių paprasčiausiu būdu.

Ar tai saugu?

Prieš pasirenkant plaukų šalinimą lazeriu, reikia pasitarti su gydytoju dermatologu. Jis įvertins jūsų būklę ir pasakys, ar esate tinkamas kandidatas. Nėštumas, piktybiniai apgamai, ar kitos ligos gali būti priežastis, kodėl specialistas atsisakys atlikti šią procedūrą. Konsultacijos metu svarbu pateikti išsamią informaciją apie sveikatos būklę, jog ši procedūra būtų jums saugi. Svarbu ne tik atitikti reikalavimus, bet ir laikytis nurodymų. Soliariumo vengti reikia apie mėnesį prieš ir po procedūros, taip pat svarbu nepamiršti, jog kelias savaites prieš procedūrą negalima rauti plaukelių. Išrauti plaukeliai nesukels komplikacijų, bet procedūra bus mažiau efektyvi. Depiliacija Aleksandrito lazeriu yra saugi, tačiau tik tuo atveju, kai paisomi nurodymai.

Kaip pasiruošti procedūrai?

Plaukelių šalinimas lazeriu nesudėtinga procedūra, todėl ir pasiruošimo didelio nereikia. Svarbiausia vengti soliariumo ir nerauti plaukelių. Taip pat reikia nepamiršti, jog prieš procedūrą reikia nuskusti arba nukirpti plaukus. Tai geriausia atlikti likus 1 – 2 dienoms iki procedūros. Pasiruošti reikia ne tik procedūrai, bet ir konsultacijai su gydytoju dermatologu. Nepamirškime, jog turėsite pateikti tikslią informaciją apie sveikatos būklę. Būkite pasiruošę papasakoti apie turimas ligas, kokius vaistus vartojate ir pan. Skirkite laiko apmąstymams ir pagalvokite klausimus, kuriuos užduosite specialistui.

Daugiau informacijos apie procedūrą rasite čia: https://www.belladerma.lt/plaukeliu-salinimas-aleksandrito-lazeriu/