Kodėl verta draustis nuo vėžinių susirgimų?

Šiais laikais žmonės draudžiasi nuo daugybės skirtingų dalykų. Galima investuoti ir į savo sveikatą ir apsidrausti ne tik standartiniu sveikatos draudimu, bet ir, pavyzdžiui, specialiu draudimu nuo vėžinių susirgimų, kuris dar kitaip vadinamas „Oncodrop“. Tokią paslaugą Lietuvoje prieš metus pristatė draudimo bendrovė „Compensa Life“.

Būtent apie „Oncodrop“ draudimo privalumus ir pakalbėsime šiame tekste. Išties apie tai reikėtų žinoti prieš tai, nei jums pasireiškė vėžio simptomai.

Gausite papildomą finansinę apsaugą

Kai užklumpa netikėta liga, visuomet gali prireikti pinigų. Toks jau yra gyvenimas. Žinoma, vaistai nuo vėžio dažniausiai yra kompensuojami. Tačiau pagalvokite apie tai, kad tiek jūs, tiek jūsų artimiausi žmonės gali netekti galimybės dirbti, o jeigu taip nutiktų, tuomet lėšos būtų tikrai labai reikalingos.

Išmokama draudimo suma priklauso nuo ligos stadijos. Jeigu jums būtų diagnozuotas neinvazinis, tai yra ankstyvosios stadijos vėžys, tuomet gautumėte dešimt procentų draudimo sumos, tuo tarpu, jeigu vėžys būtų jau gerokai pažengęs, jums priklausytų absoliučiai visa draudimo suma.

Antroji medicininė nuomonė

Dar vienas labai didelis „Oncodrop“ draudimo pliusas – antroji medicininė nuomonė, kurią jums suteiktų kvalifikuoti užsienio specialistai. „Compensa Life“ bendradarbiauja su pasaulinio lygio medicinos centrais, o jūs galėtumėte pasirinkti vieną iš trijų jums pasiūlytų, kuris įvertintų jūsų ligos istoriją.

Situaciją nuodugniai peržiūrėję gydytojai, savo siūlomu gydymo planu pasidalintų su jumis ir jūsų daktaru, o tai galėtų duoti labai didelį postūmį gydymo procese.

Apdrausite ir savo vaikus

Formaliai „Oncodrop“ draudimas galimas tik sulaukus pilnametystės. Tačiau išties vaikai tai pat yra draudžiami nuo vėžio. Tuo atveju, jeigu jūs apsidrausite, tuomet automatiškai šis draudimas galios ir visoms jūsų atžaloms, iki tol, kol jos sulauks aštuoniolikos metų.

Tuomet jie galės apsidrausti individualiai – primename, jog draudimo terminas visuomet galioja penkerius metus.

Pats procesas labai paprastas

Reikia paminėti, jog norint apsidrausti „Oncodrop“ draudimu, pats procesas yra daugiau nei paprastas ir jums net nereikės išeiti iš namų. Viskas vykdoma tiesiog internetu. Tereikia atsakyti į keletą klausimų apie savo sveikatos būklę, pasirinkti draudimo sumą ir sumokėti pirmąją draudimo įmoką. Pats draudimas jums įsigalios jau kitą darbo dieną.