Svorio metimas valant organizmą

 

Untitled-3 copyAr kada susimąstėte, kad svorio nepavyksta numesti dėl to, kad organizmas yra pernelyg užterštas? Tam tikrais atvejais tai tampa pagrindine priežastimi, kodėl nepavyksta numesti svorio, todėl verta pagalvoti apie būtent  tokį pasirinkimą. Svorio metimas valant organizmą gali būti gana įvairus, tačiau gana dažnai yra ieškoma tokių būdų, kurie būtų ne tik veiksmingi, bet taip pat padėtų pasiekti rezultatų be didelių pastangų. Viena tokių galimybių – tai visiškai natūralus produktas „Eco Slim“, kurio sudėtyje yra vitaminų ir medžiagų, kurios padeda pašalinti toksinus.

100 procentų natūralus produktas

„Eco Slim“ sudėtį sudaro L-Karnitinas, kofeinas, Coleus forskolino ekstraktas, gintaro rūgštis, chitozanas, Fucus dumblių ekstraktas, Guarana ekstraktas ir vitaminai  B2, B5, B6, B8 ir B12:

  • L-Karnitinas veikia ilgalaikę riebalų rūgščių grandinę, tad svoris krenta greičiau;
  • Kofeinas padeda palaikyti normalų širdies darbo ritmą ir padeda kovojant su nuovargiu;
  • Coleus forskolino ekstraktas yra naudingas poodinių riebalų deginimui;
  • Gintaro rūgštis gerina virškinimą;
  • Chitozanas lėtina senėjimo procesus ir padeda palaikyti optimalų glicerino lygį;
  • Guarana ekstraktas gerina koncentraciją ir mažina apetitą;
  • Fucus dumblių ekstraktas – natūralus jodo šaltinis, pasižymintis priešuždegiminėmis savybėmis;
  • Vitaminai B2, B5, B6, B8 ir B12 padeda reguliuoti medžiagų apykaitos procesus, degina riebalus ir efektyviai valo toksinus.

Kaip naudoti šį papildą?

„Eco Slim“ preparatas yra lašinamas į vandenį (pakanka vos kelių lašelių). Papildą rekomenduojama vartoti vieną kartą per dieną valgio metu arba po valgio. Pirmuosius rezultatus galėsite pastebėti praėjus vos vienai savaitei. Vartotojai, išbandę „Eco Slim“ papildą, teigia, kad papildas padėjo pagerinti virškinimą, o rezultatai buvo pastebimi probleminėse kūno vietose. Rezultatas visada priklauso nuo to, kokie yra jūsų mitybos įpročiai, fizinis aktyvumas ir svoris. Teigiama, kad per mėnesį galima numesti maždaug 10-12 kilogramų, tačiau tai yra gana individualu.

Atsikratyti nepageidaujamo svorio dabar yra paprasta kaip niekada – visiškai natūralus ir ekologiškas „Eco Slim“ maisto papildas padės jums efektyviai kovoti su nepageidaujamu antsvoriu, o pirmuosius rezultatus galėsite pastebėti iš tiesų labai greitai.