Šilutės mersedesų vagys – už grotų

mercedes vagystesŠį mėnesį Šilutėje į mersedesų vagystes įsisukę vagys neilgai džiaugėsi grobiu. Šilutės policijos pareigūnai nustatė įtariamuosius ir patupdė juos už grotų.

Ketvirtadienio rytą pastebėta, kad pavogtas šilutiškei I.K. priklausantis mikroautobusas „Mercedes Benz“, stovėjęs Šilutėje, Liepų g. Tą pačią ketvirtadienio naktį pasikėsinta pavogti ir 29-erių šilutiškiui M.J. priklausantį automobilį „Mercedes Benz Sprinter“, stovėjusį Šilutėje, Stadiono g. Vagims pavyko pavogti tik automobilio imobilizatorių.

Dar vienas „Mercedes Benz“ buvo pavogtas vasario 12 dieną iš Šilutės P.Jakšto gatvės kiemo.

Praėjusį ketvirtadienį, vasario 20-ąją, Šilutės gyventoja ankstų rytą sulaukė nemalonios staigmenos – neberado gyvenamojo namo kieme, Šilutėje, Liepų gatvėje, palikto automobilio „Mercedes Benz“.

Tą patį vakarą Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šilutės rajono policijos komisariato pareigūnai, pasitelkę Valstybės sienos apsaugos tarnybos Pagėgių rinktinės kinologą su tarnybiniu šunimi, negyvenamos sodybos kieme, Šiaudviečių kaime (Žemaičių Naumiesčio sen.), aptiko pavogtą mikroautobusą. Jis stovėjo specialiai vagių grobiui laikyti išsinuomotame angare.

Nustatyti automobilio vagyste įtariami šilutiškiai: 28-erių D.P., 39-erių I.V. ir 29-erių E.L. Du iš sulaikytų įtariamųjų – teisėsaugai jau žinomi asmenys.

Atlikę patikrinimą negyvenamos sodybos teritorijoje, kurioje įtariamieji automobilio vagys buvo išsinuomoję angarą, policijos pareigūnai aptiko įvairių automobilių ardymui skirtų įrankių, o iškrėtę vienam iš įtariamųjų priklausantį garažą rado ir vasario 12 dieną Šilutėje, P.Jakšto gatvėje pavogto ir jau išardyto automobilio „Mercedes Benz“ detales.