Už nužudymus teisti trys vyrai

zuvo vyrasŠiemet rajone jau įvyko du nužudymai ir pasikėsinimas nužudyti. Abi žmogžudystės ištirtos, žudikai nuteisti. Aiškios ir pasikėsinimo nužudyti aplinkybės, tik byla nepasiekė teismo, nes įtariamasis žuvo.

Pernai buvo nužudytas buvo 1 žmogus, ir tas nusikaltimas išaiškintas.

Šilutės r. policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus viršininkas Vaidas Petniūnas sako, kad pirmoji žmogžudystė rajoną sukrėtė metų pradžioje. Tuomet savo žmoną mirtinai uždaužė nuolat girtuokliavęs katytiškis. Vyras buvo suimtas, vėliau teismas jį paleido. Vos atsidūręs laisvėje jis netrukus vėl sėdo už grotų už panašų nusikaltimą – smarkiai sumušė naująją savo gyvenimo draugę.

Kita žmogžudystė – Laučiuose moteris nužudyta išgertuvių metu. Ją irgi mirtinai sumušė vyras kartu su savo draugu.

Trečiasis šilutiškis turėjo būti teisiamas už sunkų žmonos sumušimą, jo nusikaltimas traktuotas kaip pasikėsinimas nužudyti.

Bet vyras teismo nesulaukė – jis žuvo, kai pabandė pavogti metalo iš ABF „Šilutės Rambynas“ teritorijos. Sunkios konstrukcijos užgriuvo jas ardžiusį vyrą, ir įmonės darbininkai netrukus jį rado jau nebegyvą. Todėl ikiteisminis tyrimas dėl pasikėsinimo nužudyti buvo nutrauktas.

Šis vyras buvo nuolatinis policijos pareigūnų „klientas“, dėl jo veiklos buvo pradėta daug ikiteisminių tyrimų.