Po avarijos automobilyje sudegė du vyrai

sudege automobilis

Sekmadienį apie 16 valandą nuošaliame kelyje netoliese Juknaičių kaimo užsidegė į medį atsitrenkęs automobilis, o viduje prispausti liko du žmonės.  Atvykę medikai padėti jiems nebegalėjo: ugnis stipriai suniokojo jų kūnus. Tik po dienos išsiaiškinta, kad žuvo 19-metis vairuotojas ir  43 metų jo keleivis.

Eismo įvykio nelaime Šilutės rajone prasidėjo ir pirmadienio rytas – slidžiame kelyje kaktomuša susidūrė du automobiliai.

sudege automobilis1Gaisras po smūgio į medį

Sekmadienį atokiu keliu netoliese Juknaičių kaimo pravažiuojantys žmonės pamatė kraupų vaizdą – dega į medį atsitrenkęs „Hyundai” automobilis, o jame yra du žmonės.

Pasak įvykio liudininkų, artintis prie automobilio buvo pavojinga – liepsnos jį jau stipriai maitojo. Iškviestos priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ir medikai, tačiau pastarieji numalšinus gaisrą padėti žmonėms jau nebegalėjo.

Ugnis stipriai sumaitojo žmonių kūnus, po nelaimės gelbėtojai įstengė nustatyti tik tiek, kad vienas žuvusiųjų – vyras.

Automobilis priklauso 1994 m. gimusiam Vileikių kaimo gyventojui, tačiau tuomet dar buvo neaišku, ar tądien jis juo važiavo. Policijos pareigūnams po avarijos susisiekti su juo nepavyko, buvo apklausti jį pažįstantys žmonės.

Dieną po įvykio paskelbta, kad žuvęs automobilio vairuotojas ir yra jo savininkas – 19-metis V.D. Jo keleivis – 43 m. S.K. Jų asmenybės galutinai bus patvirtintos atlikus ekspertizę.

Policijos pareigūnai aiškinasi, dėl kokių priežasčių galėjo užsiliepsnoti benzinu varomas automobilis.

Įtariama, kad gana pavojingoje vietoje vairuotojas galėjo viršyti greitį ir dėl to nulėkė nuo kelio. Automobilio priekis buvo stipriai sumaitotas nuo smūgio į medį.

IMG 6498Automobiliai susidūrė slidžiame kelyje

Pirmadienį ryte netoli Saugų kaimo kaktomuša susidūrė du automobiliai.

Pasak „Volkswagen Passat” automobilio vairuotojo, jis nuo Šilutės važiavo Klaipėdos link, kai netikėtai priešais išlėkė „Audi B4”. Po Smūgio „VW Passat” nulėkė į pakelės griovį.

„Viskas buvo taip staigiai, kad net nesupratau kaip tai įvyko”, – apie avariją pasakojo į griovį nulėkusio automobilio vairuotojas. „VW Passat” keleivis ir vairuotojas nenukentėjo – juos apsaugojo išsiskleidusios oro pagalvės.

„Audi” vairuotojas skundėsi krūtinės skausmais, todėl jis išvežtas į Šilutės priėmimo skyrių.IMG 6495

Įvykio liudininkai svarstė, kad avarija galėjo įvykti dėl slidaus kelio.