Naujoji „Šilutės naujienų” svetainė nebekonservuos naujienų

introPrieš jūsų akis – atsinaujinusi „Šilutės naujienų” interneto svetainė. Ji padės visuomet būti ant naujienų bangos! Norime pateisinti savo vardą – naujienos negali stovėti vietoje.

Mes nesikraustome į internetą, tačiau internetinė erdvė nuo šiol mums padės naujausias žinias perduoti patiems nekantriausiems.

Jums nebereikės šniukštinėti daugelio šalies interneto portalų, ieškant žinių apie Šilutės kraštą, viską rasite – silutesnaujienos.lt!

Karštos naujienos – silutesnaujienos.lt

Esminė puslapio naujovė – kasdien keisis pagrindinės dienos naujienos, o įvykus karštam įvykiui, operatyviai pranešime tuoj pat! Aktualijos nebesislėps puslapio gilumoje – iškart pamatysite, kas tą dieną naujausia.

Laikraštis miršta? Nė velnio! Laikraštyje mes ir toliau išnaudosime pagrindinį popierinės spaudos privalumą – galimybę išsamiai išanalizuoti problemą. Tačiau yra žinių, kurių konservuoti iki laikraščio išėjimo dienos nevalia!

Naujienas iki šiol susiurbdavo „Šilutės naujienų” Facebook puslapis, dabar viską rasite naujojoje interneto svetainėje.

Nors laikraščio publikacijos išliks pagrindine silutesnaujienos.lt dalimi, tačiau svetainė gyvens ir atskirą gyvenimą. Šilutės rajono aktualijomis ir kraštu besidomintys skaitytojai atras straipsnių, kurių popieriniame laikraštyje nebus.

Internetinė erdvė leidžia autoriui rašinį taisyti, atnaujinti, papildyti, o skaitytojams – tuoj pat komentuoti. Kai kurie straipsniai bus papildyti ir videomedžiaga. Tikimės, jog greitai prisijaukinsite naująją svetainę ir įsijungsite į interaktyvų bendravimą: komentuosite straipsnius, vertinsite, diskutuosite.

Sužinojote tai, ką, jūsų manymų, turėtų išgirsti visi? Atsidūrėte įvykių sūkuryje? Turite kitokią nuomonę? Norite papasakoti apie problemą? Pranešti apie būsimą renginį?

Visa tai galite pranešti „Šilutės naujienoms” skiltyje Atsiųsk naujieną ir tapti pilietinės žiniasklaidos dalimi!

Rubrikas rikiuokite, kaip norite

Svetainėje silutesnaujienos.lt – ne tik pasikeitęs dizainas, patogesnė navigacija, bet ir galimybė pačiam pasirinkti, kurios rubrikos jums įdomiausios! Skaitytojo patogumui – skirsnius galima dėlioti tokia tvarka, kaip labiausiai patinka.

Puslapyje rasite šešis pagrindinius teminius blokus: Aktualijos, Teisėtvarka, Kultūra ir švietimas, Gyvenimas ir stilius, Sportas ir Sveikatos šaltinis.

Jums įdomi tik politika ir verslas? Nepraleidžiate žinių apie kultūrą ir renginius? Gal jums patinka tik desertas – „Svetainės” pažintys ir įvairenybės? Rikiuokite, kaip norite! Tereikia spustelti ant pagrindindinio teminio bloko ir pasirinkti jums aktualias rubrikas.

Kaskart įsijungus silutesnaujienos.lt jūsų nustatymai išliks. Jei nutarsite juos pakeisti, tai padarysite be jokių trukdžių.

Kita naujovė, kuria iki šiol mėgavosi tik mūsų Facebook draugai, – nuotraukų galerija. Svetainėje galėsite peržiūrinėti įdomiausius fotoreportažus iš renginių ar rezonansinių įvykių. Nuotraukų galerija patogiai susieta su susijusiais straipsniais.

Plačios reklamos galimybės

Pranešti apie save internete dabar – daug paprasčiau! Itin plačios galimybės pristatyti arba reklamuoti prekes, paslaugas, idėjas, paslaugas – dar vienas silutesnaujienos.lt privalumas.

Reklaminis skydelis („baneris”) – paprasčiausia, efektyviausia ir vis dar dažniausiai naudojama reklamos forma internete. Savo „banerius” silutesnaujienos.lt svetainėje galėsite patalpinti ten, kur norite. Statiški ar dinamiški „baneriai” gali atsirasti jums patraukliose, su reklamuojamu produktu susijusiose rubrikose.

Visas reklamos galimybes derinsime individualiai ir atrasime optimaliausią sprendimą. Naujosios svetainės atidarymo proga, reklamai silutesnaujienos.lt puslapyje taikome net 50 proc. nuolaidą!

Būtinai aplankykite naująją svetainę ir ištyrinėkite jos privalumus! Rašykite mums info@silutesnaujienos.lt kas patiko, o svarbiausia, kas atrodo ne taip, kaip jums norėtųsi, ką keisti ir ką dar priartinti arčiau prie jūsų.

Netrukus silutesnaujienos.lt svetainė pristatys dar daugiau naujovių, kurios jus maloniai nustebins.