Nepraleiskite progos apsilankyti ŠIANDIENOS renginiuose

RENGINIAIAdvento pradžia atsineša daugybę renginių jam įprasminti – Rusnėje bus įžiebtas Adventinis angelas ir atidaryta Angelų alėja, o Hugo Šojaus muziejuje galėsite nusipinti advento vainiką. Gruodžio 1-ąją ir artimiausiomis dienomis šurmuliuos ir daugiau renginių, kuriuos čia ir apžvelgsime.

Vyrai meluoja geriauAdventinis angelas ir Angelų alėja Rusnėje bus atidaryta šiandien 17 val. Nuo 10 iki 15 val. Salos etnokultūros ir informacijos centre (Neringos g. 7, Rusnė) veiks karpymo ir talentai2015 1.5adventinio vainiko pynimo edukacijos, angelų dirbtuvėlės, bus galima stebėti kaip gimsta angelai.

Šiandien 17 val. Hugo Šojaus muziejuje rengiamas tradicinių advento vainikų pynimas. Renginys – nemokamas.

Taip pat šiandien 17.30 val. H.Šojaus konferencijų centre įvyks paskaita „Tapk savo gyvenimo architektu: teigiami pokyčiai – nuo ko pradėti”, kurią ves E.Šuldiakovas.

18 val. Šilutės kultūros ir pramogų centre – humoristinis šou „Vyrai meluoja geriau 2 – Šeimynėlė”. Ilgais rudens vakarais kiekvienam ne pro šalį pakeisti aplinką ir iš širdies pasilinksminti. Trys Lietuvoje žinomi žmonės,Teatro ir Televizijos žvaigždės Ramūnas Rudokas, Marius Jampolskis ir STANO, sukūrė naują humoristinį muzikinį šou „ŠEIMYNĖLĖ”.

18.30 val. Šilutės kredito unijos salėje (Lietuvininkų g. 32 / Kęstučio g. 1, Šilutė, Šilutė) „Gyvenimo menas” pristatys jogos, meditacijos ir kvėpavimo technikas, kalbės apie kvėpavimo paslaptis ir kaip tai gali pagerinti mūsų gyvenimo kokybę.

Dar vienas Adventui skirtas renginys įvyks gruodžio 3 d. 15 val. Švėkšnoje. Kūrybinėse dirbtuvėse galėsite pasigaminti angelą, pasiklausysite koncerto.

Gruodžio 3-ąją 17 val. Šilutėje nušvis ilgai laukti „PAMARIO TALENTAI 7”. Dalyvauja 20 geriausių Šilutės, Klaipėdos, Palangos, Gargždų, Utenos, Tauragės, Šiaulių, Šilalės miestų bei rajono kolektyvų. Pagrindinis konkurso prizas „Grand Prix” – 300 Eur.

Tą pačią dieną 18 val. H.Šojaus konferencijų centre Nacionalinė PREMJERA – Algimanto Puipos režisuotas filmas „Edeno sodas“.