Prasidėjo registracija į „Pamario talentus”

pamario talentai

Jau gruodžio viduryje talentingus ir gabius žmones iš viso Šilutės krašto sukvies kultiniu renginiu tapę „Pamario talentai”, trečius metus organizuojami Valdo Lacko ir Vyganto Stoškaus.

Manote, kad esate gabus? Talentingas? Charizmatiškas? Pasirodydavote tik siaurame pažįstamų ir giminaičių rate? Jus visi giria, bet vis dar nedrįstate išlįsti į dienos šviesą?

„Išlįskite iš kiautelio ir išdrįskite užlipti ant scenos!” – ragina į „Pamario talentus” registruotis V.Stoškus.

Trečią kartą organizuojamas renginys užaugo kaip paveiktas maisto papildų tik per 3 metus. Visi dalyviai ir žiūrovai pernai vos tilpo restorane „Rambynas”, todėl šiemet „Pamario talentai” bus rengiami Šilutės kultūros ir pramogų centre. Pernai „Talentuose” pasirodė daugiau kaip 30 dalyvių.

Šiųmetiniai „Pamario talentai” išsiskirs ir tuo, jog vyks tik vienas, tačiau didelis renginys, o ne keli etapai. Kaip ir panašiuose televizijos talentų projektuose, dalyvius vertins kompetentinga komisija.

Savo balsą galės atiduoti ir žiūrovai, išrinkę savo numylėtinį. Pirmosios vietos nugalėtojui atiteks ne tik garbė, bet ir 500 litų prizas! Dalyvių lauks daug siurprizų ir dovanų.

Į „Pamario talentus” kviečiami registruotis visi, kas sugeba ką nors padaryti geriau nei kiti. Kuo įvairesni talentai, tuo įdomiau. Neleiskite savo talentams dulkėti nematomiems!

Antrųjų „Pamario talentų” video

Registruotis iki lapkričio 15 d. tel.:

Vygantas 868749146

Valdas 865277646.

El. p. karcemavyga@gmail.com