Šilutiškės ir jos šeimos įkurtam restoranui A.Užkalnis ploja atsistojęs

panna cotta„Dviese už vakarienę su vynu ir arbatpinigiais sumokėjome lygiai 300 Lt. Įvertinimas? Kai vienoje vakarienėje – nė vienos klaidos ir keli nepamirštami patiekalai? Kaip jūs galvojate? Nėra priežasčių ar galimybių restoranui skirti kitokio įvertinimo, nei penkios žąsys iš penkių. Ploju atsistojęs,“ – taip Vilniaus Užupio restoraną „Sweet Root“ su didžiuliu susižavėjimu įvertino maisto ekspertas Andrius Užkalnis.

„Vilniaus metų atradimu“ tituluotą jaukų restoraną sostinėje neseniai atidarė Žemaičių šeima – iš Šilutės kilusi Drasida Plėvytė – Žemaitė su vyru Viliumi Žemaičiu ir pastarojo brolis Sigitas Žemaitis.
 
A.Užkalnis negailėjo naujajam restoranui puikių epitetų: „miesto sensacija“, „privalomai rekomenduojama vieta visiems“…

Susipažinkite su eksperto įspūdžiais apsilankius restorane „Sweet Root“, ir neabejojame, kad patys pajusite nenumaldomą norą jame pasivaišinti.

A. Užkalnio straipsnį skaitykite ČIA.

TRUMPA TEKSTINĖ REKLAMA SU NUORODA 60€/MEN.