„Dviese už vakarienę su vynu ir arbatpinigiais sumokėjome lygiai 300 Lt. Įvertinimas? Kai vienoje vakarienėje – nė vienos klaidos ir keli nepamirštami patiekalai? Kaip jūs galvojate? Nėra priežasčių ar galimybių restoranui skirti kitokio įvertinimo, nei penkios žąsys iš penkių. Ploju atsistojęs,” – taip Vilniaus Užupio restoraną „Sweet Root” su didžiuliu susižavėjimu įvertino maisto ekspertas Andrius Užkalnis.
„Vilniaus metų atradimu” tituluotą jaukų restoraną sostinėje neseniai atidarė Žemaičių šeima – iš Šilutės kilusi Drasida Plėvytė – Žemaitė su vyru Viliumi Žemaičiu ir pastarojo brolis Sigitas Žemaitis.
A.Užkalnis negailėjo naujajam restoranui puikių epitetų: „miesto sensacija”, „privalomai rekomenduojama vieta visiems”…
Susipažinkite su eksperto įspūdžiais apsilankius restorane „Sweet Root”, ir neabejojame, kad patys pajusite nenumaldomą norą jame pasivaišinti.
A. Užkalnio straipsnį skaitykite ČIA.
Rašyti atsakymą