Remontuok pats – nauja autoserviso „Harista“ paslauga

HARISTA 1Šilutėje pradėta teikti nauja paslauga – remontuok savo automobilį pats. Tokią paslaugą automobilių savininkams pasiūlė UAB „Harista“, įsikūrusi pramoniniame miesto rajone, Šiaurės g. 2.

Įmonės savininkas Harri Jurgschat, daug metų gyvenęs Vokietijoje, sakė, kad tokia paslauga toje šalyje pakankamai populiari. Lietuvoje savarankiškai susiremontuoti automobilį galima tik Vilniuje.

H.Jurgschat su bendrovės vadybininke žmona Stase jau metai plėtoja autoserviso verslą. Nauja paslauga – remontuoti automobilį pačiam, jų nuomone, labiausiai susidomės daugiabučiuose gyvenantys žmonės. Toli gražu ne visi jie turi garažus ir automobilius laiko ankštuose kiemuose, todėl neturi sąlygų patys bent minimaliai pasirūpinti savo automobiliais.

H.Jurgschat autoservise automobilių savininkai galės patys paremontuoti savo automobilius.

H.Jurgschat pasakoja, kad servise yra sukaupta visa reikiama nauja įranga ir įrankiai, kuriais galima atlikti būtiniausius automobilio eksploatacinio aptarnavimo ir remonto darbus.

Padedami serviso darbuotojų, automobilių savininkai galės naudotis trimis keltuvais ir apžiūros duobe. Bus galima atlikti važiuoklės remonto, ratų suvedimo, balansavimo ir montavimo darbus, žibintų suvedimą, pakeisti automobilių eksploatacinius skysčius. Servise yra suvirinimo, gręžimo ir kitokia metalams tvarkyti reikiama įranga ir įrankiai, automobilių įrangos gedimų diagnostinė aparatūra.HARISTA

„Haristos“ servisas pritaikytas aptarnauti ir remontuoti ne tik lengvuosius automobilius, bet ir sunkvežimius iki 7,5 tonos.
Žmonės, nusprendę remontuoti automobilį patys, nebus palikti visiškai vieni. Jiems patarti, kaip lengviau atlikti vieną ar kitą operaciją, kaip pasinaudoti įranga ir įrankiais, bus paskirtas autoserviso „Harista“ meistras.

Šiuo metu tokias pareigas eina jaunas, aukštos kvalifikacijos automobilių šaltkalvis Gediminas Bardauskis. Jis automobilių savininkams talkins, kai reikės pasinaudoti specialia, kvalifikacinių žinių reikalaujančia serviso įranga.

Paslaugos „Remontuok pats“ klientams bus sudarytos sąlygos dirbti ir savaitgaliais.

H.Jurgschat mano, kad serviso naujiena – remontuoti automobilį pačiam – susidomės nemažai automobilių savininkų, juolab kad paslaugos kaina – tik 20 litų už valandą.

Vadybininkė S.Jurgschat pasakojo, kad serviso klientai netrukus galės naudotis ir kitomis papildomomis šios bendrovės paslaugomis. Servise jau beveik įrengta kavinukė – bistro. Joje galės užkąsti lūkuriuojantys klientai, pakeleiviai, kaimyninėse įmonėse dirbantys žmonės.

Servisas turi ir teleskopinį krautuvą, kurio strėlės ilgis – 12,5 metro. Su šiuo įrenginiu įmonės specialistas gali atvažiuoti pagal iškvietimus į kliento pageidaujamą vietą.