Kalėdinės varžybos startavo 38-ąjį kartą

 

Varzybos kaledinesBaigiantis metams Švėkšnos „Saulės“ gimnazijos 2-5 ir 6-7 klasių mokiniai 38-ąjį kartą dalyvavo tradicinėse kalėdinėse lengvosios atletikos varžybose.

Dalyviai pagal savo pajėgumą galėjo rinktis 2 rungtis iš 4x15m šaudyklinio bėgimo, šuolio į tolį bei trišuolio iš vietos, šuolio į aukštį, kimštinio kamuolio metimo per galvą ir bėgimo ištvermei apie sporto salę.

Varžybų nugalėtojai ir prizininkai buvo apdovanoti ,,Meškos‘‘ sporto klubo diplomais, 17 jų gavo kalėdines dovanėles.

Varžybų metu pasiekta ir asmeninių rekordų, ir gerų rezultatų. Jaunesniųjų grupėje 4x15m bėgime greičiausi buvo penktokai D. Agintaitė ir R. Stirbys, šuolį į aukštį laimėjo L. Būdvytis, šokliausi buvo D. Agintaitė ir D. Žąsytis, ištvermingiausias bėgikas G. Nogaitis, o kamuolį per galvą toliausiai metė D. Sūdžiūtė ir ketvirtokas E. Šarka.

Vyresniųjų grupėje pirmavo septintokai: R. Meilė laimėjo trišuolį iš vietos (7,10 m) ir toliausiai numetė kamuolį (10,45 m), aukščiausiai šoko E. Serapinas (1,50 m) , ištvermingiausias buvo A. Mikužis, 10 ratų prabėgęs per 1: 39, 0 min., 4×15 rungtyje greičiausias buvo šeštokas A. Milinauskas (12,8 s).

Septintokės laimėjo 3 rungtis: R. Stirbytė – trišuolį iš vietos ( 5,85 m), F. Nausėdaitė – kimštinio kamuolio metimą (9,75 m), G. Oželytė – bėgimą ištvermei (1:43,8 min.). Šeštokė S. Goštautaitė buvo nepralenkiama šaudykliniame bėgime (13,8 s), o E. Klusaitė į aukštį peršoko 1,30 m.

Švėkšniškiai 2019 metais linki visiems sportuojantiems geros sveikatos ir puikių asmeninių pasiekimų.