„Šilutės“ krepšininkai nesugebėjo pasipriešinti „Rasams“

krepsinis nkl alunderisPenktadienį NKL reguliaraus sezono rungtynėse mūsų miesto krepšininkai susitiko su Raseinių „Rasais“. Gaila, bet namų aikštelėje šilutiškiams nepavyko įrodyti savo pranašumą – raseiniškiai laimėjo 77:91.

Evaldas Šaulys vis dar yra naudingiausias „Šilutės“ komandos žaidėjas, o Edvinui Alunderiui pavyko surinkti dvigubą dublį.

Pirmoje rungtynių pusėje mūsiškiai žaidė ne kaip: nors ir stengėsi, bet atakų sėkmingai užbaigti nepavykdavo. Tuo pasinaudoję varžovai iki ilgosios pertraukos sukaupė net 17 taškų persvarą.

Trečiame kėlinyje mūsiškius gelbėjo puikus E.Alunderio žaidimas, jis jau III kėlinyje buvo surinkęs dvigubą dublį: pelnė 15 taškų, 12 kartų atkovojo kamuolį. Tačiau ir varžovai nesnaudė, toliau puikiai atkavo mūsų krepšį, ir po III kėlinių „Rasai“ vis dar pirmavo 17 taškų (51:68).

IV kėlinį „Šilutė“ pradėjo puikiu spurtu – 16:2, komandas skyrė vos trys taškai, ir jau atrodė, kad „Šilutė“ gali išplėšti pergalę, bet… Pergalės troško ir Raseinių krepšininkai. Svečių komanda vėl susiėmė ir atitolo. Šilutiškiai dar bandė vytis tolimais metimais, bet po finalinės sirenos teko pripažinti Raseinių „Rasų“ pranašumą rezultatu 77:91.

Daugiausiai taškų „Šilutei“ pelnė E.Šaulys (20), E.Alunderis (18 tašk., 13 atkovoti kamuoliai) ir E Molosčiakas (16).