Profesionalūs burnos ertmės rentgenologiniai tyrimai

Susiduriate su dantų susirgimais? Į pagalbą atskubės patyrę odontologai, dirbantys su modernia diagnostikos įranga. Pirminis etapas prieš dažną sudėtingesnę procedūrą – nustatyti tikslius gedimus atliekant rentgeno tyrimus. Atlikus tyrimus ir gavus bendrą vaizdą, parenkamas konkrečiai situacijai tinkamiausias gydymas, užkertamas kelias burnos ertmės susirgimams. Toliau skaitydami sužinosite, ką daryti ir kur kreiptis norint gauti patikimus ir išsamius burnos ertmės sveikatos tyrimus.

Aukštos kokybės diagnostinė įranga

Rentgenologiniai tyrimai atliekami prieš daugelį procedūrų, šitaip suteikiant pacientams individualias konsultacijas dėl burnos ertmės būklės, sudarant ištisus gydymo planus. Viską nulemia gauta nuotrauka, tad norint gauti tikslius ir patikimus rezultatus, reikalinga moderni ir kokybiška įranga, tuomet ir gydymas būna lengvesnis.

 

Moderni klinikoje naudojama rentgeno aparatūra atitinka aukščiausius saugumo reikalavimus, todėl yra saugi, patikima, suteikianti preciziškus ir išsamius rezultatus konkrečioje tiriamojoje srityje. Pasitelkus į pagalbą rentgeno aparatūrą galimi labai įvairūs tyrimai, kuriuos pasirinksite pagal savo poreikį ir būsimą odontologinę procedūrą.

Rentgeno nuotraukos skirtingose srityse

Dažniausiai daroma panoraminė dantų rentgeno nuotrauka, dar kitaip vadinama ortopantomograma, tačiau kuomet planuojamos žandikaulio ar sinuso dugno kėlimo operacijos prireikia tirti ir galvos šoną, sinusus, sąkandį bei kitas dalis.

Panoraminė dantų rentgeno nuotrauka yra vertinga daugeliu atžvilgių, kadangi padeda pamatyti bendrą abiejų žandikaulių, sinusų vaizdą. Ši nuotrauka daroma norint nustatyti ir įvertinti bendrą būklę, sudarant individualų gydymo planą, planuojant dantų implantaciją, ortodontinį gydymą, protinių dantų šalinimą bei kitas svarbias odontologines procedūras.

Kitų sričių nuotraukos yra labiau specifinės, daromos siekiant patikslinti individualią būklę ir parinkti geresnius gydymo metodus. Be rentgeno nuotraukų planuojant svarbias procedūras išsiversti būtų tiesiog neįmanoma, todėl rentgeno aparatūra yra gyvybiškai svarbi kiekvienoje klinikoje, jos kokybei skiriamas išskirtinis dėmesys.

Kreipkitės į patyrusius specialistus, kurie pasirūpins išsamiais tyrimais bei profesionaliu dantų gydymu. Vingio klinikoje užtikrinama aukšta rentgenologinių tyrimų kokybė ir išskirtinis rūpestis kiekvieno paciento sveikata.

Daugiau apie rentgenologinius tyrimus bei kitas klinikoje teikiamas odontologines paslaugas sužinosite: https://vingioklinika.lt/